Gevelaanbouw en gevelherstel

De gevels van uw huis of bedrijfspand zijn onderhevig aan allerlei weersinvloeden. Om uw gevels goed te beschermen kunt u kiezen om ze te laten hydrofoberen, oftewel impregneren.

Wilt u een gevelaanbouw laten realiseren? Of heeft u een deskundig iemand nodig voor gevelherstel? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Gevelaanbouw

Een gevelaanbouw is een prima manier om extra ruimte in uw woning te realiseren. Er zijn wel enkele zaken waarmee u rekening dient te houden. Zo is het belangrijk om ervoor te zorgen dat er nog voldoende zonlicht binnenkomt in het stuk waar de gevelaanbouw tegenaan komt. Daarnaast is een goede fundering noodzakelijk. Is deze niet in orde bij uw gevelaanbouw, dan kan dit voor vervelende complicaties zorgen. Natuurlijk kunnen wij u hier grondig over informeren en met u meedenken.

Gevelherstel

Hoewel gevelherstel vaak veel te lang wordt uitgesteld, is dat niet verstandig. Schade haalt niet alleen de uitstraling van uw gebouw naar omlaag, het kan ook voor meer problemen zorgen in de toekomst. Door schade aan uw gevel meteen te laten herstellen, voorkomt u dan ook hoge kosten. Mocht u vragen hebben over gevelherstel en de bijkomende kosten, neem dan contact met ons op. Wij geven u eerlijk en duidelijk advies.

Wanneer dient u aan gevelherstel te denken?

  • Wanneer de voegen niet meer helemaal goed zijn: ze vertonen scheuren of er zitten stukken los.
  • Als er gebroken gevelstenen zijn.
  • Wanneer gevels last hebben van (optrekkend) vocht.

Niet alleen ziet uw pand er weer als nieuw uit na gevelherstel, het is ook beter beschermd tegen kou en vocht. Bovendien is de isolatiewaarde hoger, waardoor ook uw energiekosten omlaag gaan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Neem contact met ons op als u professioneel advies wil over een gevelaanbouw of gevelherstel. Ook een offerte is volledig vrijblijvend. U krijgt altijd een reactie binnen twee werkdagen.