Wandbekleding en wandafwerking

De bekleding en afwerking van de wanden van uw woning, bedrijfspand, school of hotel bepalen voor een groot deel de sfeer en uitstraling van de ruimte. Bij Kasius Schilders kunt u daarom terecht voor al uw wandafwerkingen, zoals behang- en stucwerk. Omdat wij al 35 jaar ervaring hebben op dit gebied, kunt u er zeker van zijn dat uw wanden er prachtig uitzien!

Behang

Wilt u een volledig witte kamer, een vrolijk gekleurde kinderkamer, een kamer in klassieke of juist moderne stijl? Met behang heeft u een scala aan mogelijkheden. U kunt bij alle bouwmarkten tegenwoordig mooi behang aanschaffen. Het behang strak op de muren brengen is echter nog niet zo gemakkelijk. Laat uw wanden daarom door ons behangen. Wij zorgen voor een professionele afwerking zonder bubbeltjes.

Renovlies

Renovliesbehang is één van onze specialiteiten. Dit is een scheuroverbruggend behang, dat voornamelijk erg handig is voor een nieuwbouwwoning waar de wanden en muren nog niet uitgewerkt zijn. Ga voor meer informatie naar de pagina over behang.

Stucwerk

Bij Kasius Schilders kunt u ook terecht voor al uw stucwerk, pleisterwerk en om uw muren te laten scannen. Wilt u de komende jaren genieten van prachtig afgewerkte muren en plafonds? Schakel dan Kasius Schilders in om uw stucwerk onder handen te nemen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie.