Schilderwerk buiten

Ook voor al uw buitenschilderwerk bent u bij Kasius Schilders aan het juiste adres. Wij schilderen in de Randstad en ver daarbuiten. Schilderwerk is niet alleen het visitekaartje van uw woning, school, hotel of bedrijfspand: de verf beschermt ook tegen invloeden van buitenaf.

Mooie afwerking van uw buitenschilderwerk

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand is cruciaal voor een goede eerste indruk. En dan zijn afgebladderde verf, scheuren in uw schilderwerk, verkleuring of houtrot onwenselijk. Door Kasius Schilders in te schakelen, zorgt u voor een professioneel resultaat.

Goed onderhoud ter preventie van schade

Het buitenschilderwerk van uw bedrijfspand of woning krijgt veel te verduren. Daarom is het belangrijk dat u uw buitenschilderwerk goed onderhoudt. Dit zorgt ervoor dat uw pand er goed uit blijft zien. Het kan u daarnaast veel geld besparen aan onderhoudsbeurten en voorkomt waardedaling. Voor de mooiste resultaten adviseren wij u uw schilderwerk buiten eens in de vijf jaar te laten vernieuwen. Hierdoor blijft uw woning of bedrijfspand goed beschermd en komt u niet voor nare verrassingen te staan.

De beste kwaliteit

Om de beste kwaliteit te garanderen, werken wij uitsluitend met A-merken: Sikkens, Sigma, Caparol, Boonstoppel en Veveo. Onze verf is van topkwaliteit en gaat dan ook lang mee. De verf is bovendien bestendig tegen de verschillende weersinvloeden als temperatuurverschillen, regen en wind.

Voorkom houtrot

Dit zorgt er onder andere voor dat u minder snel last heeft van houtrotverschijnselen, die veroorzaakt worden door slordig schilderwerk of slecht onderhoud. Hebt u momenteel last van houtrotverschijnselen? Schakel ons dan in voor houtrotherstel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij nemen al uw buitenschilderwerk voor u uit handen: van het onderhoud van een woning, tot renovatie van een compleet appartementencomplex. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U krijgt altijd binnen twee werkdagen reactie.

Let op: buiten schilderen gebeurt altijd op basis van afspraken. Hierbij zijn wij genoodzaakt rekening te houden met weersomstandigheden en mogelijke maatregelen met betrekking tot de steigers wanneer het regent.