Stucwerk

Bij Kasius Schilders kunt u terecht voor al uw stucwerk. Dus wilt u de komende jaren genieten van prachtig afgewerkte muren en plafonds? Schakel dan Kasius Schilders in om uw woning onder handen te nemen. Wij helpen u graag op weg.

Soorten stucwerk

Om uw muren af te werken, kunt u kiezen voor verschillende soorten stucwerk. Elke type heeft voor- en nadelen. Wij zetten het voor u op een rij.

Pleisterwerk

Glad stucwerk wordt ook pleisterwerk genoemd. Een groot voordeel is dat het erg makkelijk is om bij te werken als er schade is. Ook alle oneffenheden worden snel weggewerkt met pleisterwerk.

Omdat het een natuurproduct is, kan het verkleuren. Daarom wordt er meestal nog een afwerklaag aangebracht. Als afwerking kunt u bijvoorbeeld kiezen voor behangen of schilderen. Ook kunnen vlak gemaakte wanden en plafonds voorzien worden van sierpleister.

Spackspuitwerk

De voordeligste vorm van stucwerk is spackspuitwerk, een afwerklaag met korrelstructuur. De hoofdreden van deze lage prijs, is het machinale aanbrengen. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt werken. Een ander voordeel van spackspuitwerk, is dat u kleur kunt toevoegen. Zo is uw muur of plafond meteen helemaal klaar.

Ondergronden moeten helemaal vlak en egaal zijn. Spack wordt vrij dun aangebracht en kan niet meer worden geëgaliseerd of uitgevlakt. Daarnaast is het lastig bij te werken bij schade. Ook overschilderen is bijna onmogelijk.

Spachtelputz

Een veel gekozen afwerking is spachtelputz. Het is duurzaam en heeft een relatief lage prijs. Deze afwerking met korrelstructuur is stootvast en aan te brengen in elke gewenste kleur.

Het verwijderen van spachtelputz is een enorme klus: het moet met een beitel of boor. Verder kan het ook niet op elke ondergrond worden aangebracht, alleen op steen, betonblokken of gips.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten welk stucwerk het meest geschikt is voor uw pand en wat de kosten hiervan zijn? Neem dan contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. U krijgt altijd een reactie binnen 2 werkdagen.