Marrakech walls

Met Marrakech verf geeft u de muur een unieke betonlook. Een betonlook creëert al snel een stoere of een luxueuze sfeer in huis, afhankelijk hoe de verf is aangebracht. Het is een 100% minerale verf, wat wil zeggen dat deze muurverf duurzaam en gezond is. Bovendien is de Marrakech verf ademend, waardoor vocht geen kans krijgt.

Mat of hoogglans Marrakech

Marrakech verf wordt op een ambachtelijke manier op de muur gespateld. Dit geeft elke muur een eigen uitstraling. Er kunnen grote of kleine slagen aangebracht worden, met een mat of hoogglans effect. Net wat uw wensen zijn. Deze verbluffende look kan toegepast worden in diverse ruimtes. In vochtige ruimtes is een afwerking met een wax of sealer vereist, zodat het product waterafstotend is.

Verschillende resultaten met Marrakech verf

De manier waarop de Marrakech verf is aangebracht, is afhankelijk voor het eindresultaat:

  • Een laag Marrakech Walls geeft een subtiele kleurnuance.
  • Voor extra diepte en reliëf zijn twee lagen Marrakech Walls noodzakelijk.
  • Creëer de uitstraling van een traditioneel badhuis - de Tadelakt look - met een zachte glans, door de wand af te werken met kalkzeep. Voor hoogglans kan een Italian Wax gebruikt worden.


Alternatieve verfsoorten

Wilt u liever een andere uitstraling, neem dan eens een kijkje op onze pagina’s over kalkverf of krijtverf.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Marrakech verf? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U ontvangt onze reactie binnen twee werkdagen.