Glaszetten

Wilt u uw ruiten laten vervangen vanwege schade of energiebesparing? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Glassoorten

Kasius Schilders kan alle soorten glas zetten. Wij geven u overal uitgebreid advies over, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Isolatieglas

Wanneer u nog enkel glas heeft of gewoon dubbel glas, bespaart u flink op energiekosten door isolatieglas te laten zetten. Ook brandwering, zonwering en geluidwering is mogelijk met glas.

Veiligheidsglas

Glas kan een bijdrage leveren aan persoonlijke beveiliging en de bescherming van uw bezittingen. Veiligheidsglas is er in verschillende soorten:

  • Het meest voorkomende is gelaagd glas. Bij gelaagd glas worden 2 of meer glasplaten door middel van een sterke folie aan elkaar gesmolten. Hierdoor kan er wel een ster ontstaan, maar is het vrijwel niet compleet kapot te krijgen.
  • Bij draadglas zijn er metaaldraden in het glas verwerkt. Ontstaat er een breuk, dan houden deze draden het glas bij elkaar. Het is daardoor niet alleen veiliger dan gewoon glas, het werkt ook inbraakvertragend. Bovendien is draadglas relatief goedkoop. Dit komt omdat de glassoort vrij dun is.
  • Gehard glas is meestal een enkele glasplaat, die door extreme verhitting op spanning wordt gebracht. Het glas is daarom bijna niet kapot te krijgen. Gaat het toch stuk, dan valt het uiteen in ontzettend kleine stukjes die geen scherpe randen hebben.

 

Glas-in-loodramen

Wilt u extra sfeer creëren of de charme van uw gebouw laten herleven? Dan is glas-in-loodramen laten zetten een stijlvolle keuze. Vanwege de talrijke glassoorten en verschillende technieken, biedt glas-in-lood veel mogelijkheden.

Aanpassingen

Als u van enkel naar dubbel glas gaat, zijn aanpassingen aan uw kozijnen nodig. Maar ook bij bijvoorbeeld het plaatsen van ventilatieroosters is dit vereist. Voor dit soort klein timmerwerk heeft Kasius Schilders de juiste vakmannen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u glasschade of wilt u om een andere reden glas laten zetten? Neem dan contact op, wij maken graag een vrijblijvende offerte. Binnen twee werkdagen krijgt u van ons een reactie.