Kasius Schilders, voor al uw schilderwerken

Wilt u een schilder inhuren, dan bent u bij Kasius Schilders aan het juiste adres. Ons Schildersbedrijf heeft ruim 35 jaar ervaring met het uitvoeren van zowel binnen- als buitenschilderwerk. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u niet alleen kunnen informeren over de producten die het beste passen bij uw wensen, maar u ook kunnen voorzien van advies op het gebied van interieur. Welke kleur en welk materiaal past het beste bij uw woonwensen? Kasius Schilders helpt u verder.

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is belangrijk als u uw pand wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals vocht. Vocht kan houtrot veroorzaken en het is belangrijk om dit te voorkomen. Wij adviseren u om uw woning iedere vijf jaar – in ieder geval aan de buitenkant - te schilderen.

Binnenschilderwerk

Naast het buitenschilderwerk is het ook belangrijk om het binnenschilderwerk goed te onderhouden. Geschilderde wanden, deuren en kozijnen zien er niet alleen fraaier uit, maar de verf beschermt het ook tegen beschadigingen en vocht.

Verschillende typen verf

Wij werken met verschillende verfsoorten. Neem eens een kijkje op onze productpagina’s met betrekking tot kalkverf, krijtverf of Marrakech Walls, voor de bijzondere effecten die met deze soorten verf bereikt kunnen worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over ons aanbod in schilderwerk? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt onze reactie binnen twee werkdagen al verwachten.