Schilderwerk binnen

Kasius Schilders voert binnenschilderwerk uit in de volledige Randstad en ver daarbuiten. Het binnenschilderwerk dat wij aanbieden bestaat uit het schilderen van wanden, plafonds, kozijnen, ramen en deuren. Is de wand nog niet gereed om direct geschilderd te worden? Ook voor een combinatie met wandafwerking bent u bij Kasius Schilders aan het juiste adres. Wanneer het nodig blijkt om een of meerdere wanden eerst te stuken of te overfilmen, dan regelt Kasius Schilders dit graag voor u.

Waarom is binnenschilderwerk nodig? Binnenschilderwerk is belangrijk voor de bescherming van de wanden, plafonds en het houtwerk van uw huis. Wanneer u dit onderhoud goed bijhoudt, zijn uw wanden en houtwerk minder gevoelig voor beschadigingen of invloeden als vocht. Bovendien is uw woning bij een eventuele verkoop meer waard als het schilderwerk goed is bijgehouden.

Diverse verfsoorten

Wij bieden diverse decoratieve muurbewerkingen aan, zoals krijtverf, marrakech walls en kalkverf, waarmee u het binnenschilderwerk net iets specialer maakt. Deze verfsoorten maken de wand waar het op is aangebracht tot een echte blikvanger in uw huis. Voor deze muurbewerkingen maken wij gebruik van de producten van Pure & Original Nederland. Hiervoor worden binnen ons bedrijf ook speciaal cursussen gevolgd. Kasius Schilders heeft ruim 35 jaar ervaring in het schildersvak en met een schat aan informatie door deze jarenlange ervaring, adviseren wij u graag over de materiaal- en kleurkeuze van al uw binnenschilderwerk.

na-pure-original.png

 

Duurzame oplossing voor jarenlang plezier

Ook wanneer u uw bedrijfs- en/of verenigingspand door Kasius Schilders laat schilderen, denken wij graag met u mee. Deze ruimtes worden intensief gebruikt en hebben daarom een andere benadering nodig dan bij particulieren thuis. Wij willen natuurlijk, net als u, dat uw ruimtes er na een aantal jaren intensief gebruik nog netjes uitzien. Daarom bekijken wij samen met u wat per ruimte de meest duurzame oplossing is, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer weten over ons aanbod in binnenschilderwerk? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt onze reactie binnen twee werkdagen al verwachten.