Behang

Kleurrijk, sober, klassiek of modern, wat uw smaak ook is: met behang kunt u de gewenste sfeer creëren in uw woning, bedrijfspand, school of hotel! Het behang strak aanbrengen op de muren is echter niet zo eenvoudig. Wilt u tijd besparen en er zeker van zijn dat het behang op professionele wijze wordt aangebracht, zonder blazen en zonder bubbels? Laat uw muren dan door ons behangen. Omdat wij al 35 jaar ervaring hebben op dit gebied, bent u verzekerd van vakwerk. Uw behang zal er prachtig strak uitzien!

Renovlies

Renovliesbehang, ook wel glasvezelbehang of glasvliesbehang, is één van onze specialiteiten. Dit is een scheuroverbruggend behang dat uitstekend toepasbaar is in nieuwbouwwoningen waar de wanden en muren nog niet uitgewerkt zijn. Het is glasvezelbehang waarbij de structuur van het behang niet zichtbaar is. Renovlies zorgt hierdoor voor een gladde en strakke afwerking. Nadat het vlies is voorzien van muurverf is het net of de wanden gestukadoord zijn.

Netjes opgeruimd

Het is erg storend als u, wanneer u een professional inhuurt, zelf achter hem of haar moet opruimen en schoonmaken. Dit realiseren wij ons maar al te goed. Wanneer wij klaar zijn ruimen we alle gebruikte gereedschappen en materialen op en maken wij de plek waar wij gewerkt hebben schoon.

Kies zelf u behang en bespaar geld

Bij Kasius Schilders moet u zelf uw behang uitkiezen en aanschaffen. Door dit zelf te doen kunt u kiezen uit alle mogelijke soorten behang en bespaart u geld, omdat een behanger het aanschaffen van het behang vaak doorrekent in de prijs.

Interieuradvies en kleuradvies

Wilt u advies over uw interieur en wat voor wandbekleding bij uw woning of bedrijfspand past? Wij kunnen u ook helpen in het voortraject en u voorzien van interieuradvies en kleuradvies.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Meer weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U krijgt altijd binnen twee werkdagen een reactie.